View Full Version : HUNGARIAN BLEACHERS FC
Higasino Isley
12-22-2007, 11:33 PM
Yo!:)
I see there are some Hungarians,so it's a club for all Bleach fanatics who are Hungarian(and who loves Hungary or Hungarians)!:D
Owner:Higasino Isley
Members:
1. Kuchiki Byakuya
2. Balázs
3. Hiraga
4. Stark-san
5. Roack
6. ~Celia~
7. Enzian
8. Miranu
9. Eloni
10. lilachan
Kuchiki Byakuya
12-28-2007, 02:57 PM
Hy!!!
Isley-sama!!! I'm here too...
Sorry, but I wasn't at home yesterday, and I didn't write here...
I'm here now!!! Are you glad?
I hope the other Hungarian's coming in this topic! ;)
Higasino Isley
12-28-2007, 06:37 PM
YAY Byakuya-san!:glomp
I started to thinking that nobody wants to write here...after that you came!
Yeah,I'm glad to see you here.;)Hopefully,the other Hungarians will come in this thread soon or later.^^
And hey,i would have a question:What kind of language would you like to talk/write here?In Hungarian or in English or whatever?^^
Ezt te vetetted fel még a múlt héten.:p
Kuchiki Byakuya
12-28-2007, 09:16 PM
Yes, of course!
Do you want to talk in Hungarian? Okay!!!:rolleyes:
Igen, én voltam... Amúgy beszéhetünk magyarul itt?:confused:
Higasino Isley
12-28-2007, 09:33 PM
Hát persze.Azért magyar FC a neve,nem igaz? ;)
(nézd meg a holland fc-t :p)
Így Szayel-chan keresztrefesz*tése,és eme lehangoló fejezet után nem tudom mit mondjak.Remélem Grimmjow-sama hamarosan feltűnik.:cool:
Kuchiki Byakuya
12-29-2007, 12:22 PM
Igen, én is láttam mit tett gonosz Mayuri a mi Szayelünkkel...
De egyenlőre sehol nem találom angolul... japánul meg nem tudok, és le kell ford*tanom ma, mert holnap utazom el... :(
Balázs
01-06-2008, 07:52 PM
Ok folks! May I join to? :)
Csak ennyien vagyunk mi magyarok itt?
Kuchiki Byakuya
01-09-2008, 09:04 AM
Ezek szerint... szerintem azért még vannak egy páran, csak nem vették még észre a topicot...
Mellesleg, tetszik az avatarod... :)
Balázs
01-10-2008, 12:37 PM
Arigatou Byakuya-san! :D
Kuchiki Byakuya
01-11-2008, 08:10 AM
Most láttam, hogy Hiraga is regelt!!! Remélem megtalálja ezt a topicot... :D
Hiraga
01-16-2008, 07:48 PM
Hello!!! Finally found it...
Then I think I will join, too...
De joooo!!! En vagyok a negyedik!!! (persze ugy, hogy Grimm-sama-t is beleszamitjuk...) Jaj, egyebkent sajnalom Szayel-t... Amikor meghalt, rogton rd gondoltam, Grimmjow-sama... (vagy hivjalak Isley-nek?)
Higasino Isley
01-16-2008, 08:26 PM
Hello!!! Finally found it...
Then I think I will join, too...
De joooo!!! En vagyok a negyedik!!! (persze ugy, hogy Grimm-sama-t is beleszamitjuk...) Jaj, egyebkent sajnalom Szayel-t... Amikor meghalt, rogton rd gondoltam, Grimmjow-sama... (vagy hivjalak Isley-nek?)
Szia Hiraga-chan!:)dvzllek a klubban!
Ennyire szereted a 4-est?:p
gy hvsz ahogy jobban tetszik,s ez vonatkozik a tbbi tmra is ahol sszefutunk.
Szayel-chan pedig nem halt meg!!!Majd visszatr-aki ilyen gynyrű az nem halhat meg.x33
Ui:ha kedveled Ilfortt,akkor nzz be ide (http://www.bleachasylum.com/showthread.php?t=2849),most rtam egy j ficet!:)
Balázs
01-16-2008, 08:43 PM
Szia Hiraga! :) dv kztnk! :D
Hiraga
01-17-2008, 07:09 PM
Szia Hiraga-chan!:)dvzllek a klubban!
Ennyire szereted a 4-est?:p
Ht igen, br a 6-ost s a 8-ast is szeretem... XD
Gondolom rted...
Ui:ha kedveled Ilfortt,akkor nzz be ide (http://www.bleachasylum.com/showthread.php?t=2849),most rtam egy j ficet!:)
Ilfortt annyira nem, de Szayel-chan-t igen!!!! :rotflmao
Nagyon j a fanfic-ed!!! Alig vrom a folytatst! :wtf
Majd szlj, ha megrtad!
Higasino Isley
01-17-2008, 07:24 PM
Ht igen, br a 6-ost s a 8-ast is szeretem... XD
Gondolom rted...
Hehe.^_^
Ilfortt annyira nem, de Szayel-chan-t igen!!!! :rotflmao
Szayel-chan!:love:p
Nagyon j a fanfic-ed!!! Alig vrom a folytatst! :wtf
Majd szlj, ha megrtad!
Oh,rlk,hogy elnyerte a tetszsedet.>3 Szlok termszetesen,ha ksz van a kvetkező.;)
Egybirnt vlaszthatnnk itt is egy tmt,s elkezdhetnnk beszlgetni,ha mr ilyen szpen sszejttnk.:p
Szval,valami tmajavaslat?:hm
Hiraga
01-17-2008, 08:03 PM
Taln beszlhetnnk a kvetkező manga rszről...
http://i8.tinypic.com/6s6ftir.jpg
Itt van egy kpe, ami szerint lehet, hogy mg mindig Mayurikrl lesz sz benne...
Balázs
01-18-2008, 07:33 AM
Mayuri jl sszehozta a lnyt. Nyehe-he-he-he! De a tbbiek is mondjk: "mintha kicsit nagyobb lenne a lkhrt." n erre: no comment. :p
Viszont ami engem rdekel az a kvetkező harc, s hogy mit is talltak Szayel-chan 'ltzőszekrnyben'.
Hiraga
01-18-2008, 03:00 PM
Ht igen... Egybknt a spoilerekből, amiket olvastam az derl ki, hogy egy kicsit mg Szayel-chan is benne lesz, a vgn meg mr a Nnotora/Zaraki harc (vgre!) lesz benne...
Kuchiki Byakuya
01-18-2008, 05:40 PM
Szia Hiraga!!!
Tk rgen nem jrtam itt... Napokig nem jtt be az oldal! :confused:
Vgre lesz j fejezet a hten!! Hurr!! ...fordtanival....:p
Hiraga
01-18-2008, 06:41 PM
V, vgre kijtt az j rsz!!!!!! :inlove
Szayel-chaaan ~ !!! :cry:cry:cry
Kuchiki Byakuya
01-19-2008, 09:07 AM
Jah, kijtt, csak dhs vagyok, mert az angol fordt megint l rajta, nekem meg rgjk a flemet, hogy mikor lesz vgre magyarul....:mad:
Balázs
01-19-2008, 12:45 PM
Mond meg nekik, hogy tanljanak meg angolul vagy japnul, ha ilyen fontos nekik! Nem a te hibd.
Hiraga
01-19-2008, 03:25 PM
Pontosan...
Kyaa, mr alig vrtam, hogy vgre lssuk a Nnoitora/Zaraki harcot!!! A kvetkező rszben elvileg arrl lesz sz...
Viszont mit szltok azokhoz a testekhez Szayel "szobjban"? Szerintem az egyik Ilfortj vagy Dordonii-j, vagy esetleg Luppi-j, a msik pedig 100%, hogy Ciruccij...
Higasino Isley
01-19-2008, 07:11 PM
Pontosan...
Kyaa, mr alig vrtam, hogy vgre lssuk a Nnoitora/Zaraki harcot!!! A kvetkező rszben elvileg arrl lesz sz...
Viszont mit szltok azokhoz a testekhez Szayel "szobjban"? Szerintem az egyik Ilfortj vagy Dordonii-j, vagy esetleg Luppi-j, a msik pedig 100%, hogy Ciruccij...
Egyik testet sem tudnm ennyiből azonostani.Nos,azt mondanm Ilforte s Luppi,mirt is ne?>333
De inkbb nem mennk bele,előbb-utbb kiderl.Igazad lehet Ciruccival kapcsolatosan,a nagy tbbsg is ezen az llsponton van.
(Br ha Luppik lennnek ott,attl mg nem lednnek fel,szval sokat nem vltoztat a helyzeten...:( )
Kvncsi lennk,Aizen-sama vagy egy megfelelő hatalommal rendelkező Espada ugyan elgnek vli-e mr eme mokfutst,amit ez a kapitny vgez,s mennek-e rendbe hozni a dolgokat.
Szayel Apollo s a laboratoriuma gy hiszem fontosak lehetnek Aizen-samanak,gy nem lepődnk meg,ha odaparancsoln valamelyik beosztottjt.
Valsznűstem semmilyen kutatsi eredmny nem fog kiszivrogni,ha az fontos Aizen-samanak,s mivel a labor hemzseg azokban gy hiszem Mayuri jobban tenn,ha szpen hazamenne.(Hogy ha msra nem is,legalbb egy revansra j legyen Szayel-chan ellen.
Hiraga
01-20-2008, 02:25 PM
Kvncsi lennk,Aizen-sama vagy egy megfelelő hatalommal rendelkező Espada ugyan elgnek vli-e mr eme mokfutst,amit ez a kapitny vgez,s mennek-e rendbe hozni a dolgokat.
Szayel Apollo s a laboratoriuma gy hiszem fontosak lehetnek Aizen-samanak,gy nem lepődnk meg,ha odaparancsoln valamelyik beosztottjt.
Valsznűstem semmilyen kutatsi eredmny nem fog kiszivrogni,ha az fontos Aizen-samanak,s mivel a labor hemzseg azokban gy hiszem Mayuri jobban tenn,ha szpen hazamenne.(Hogy ha msra nem is,legalbb egy revansra j legyen Szayel-chan ellen.
Szerintem is oda fog rendelni valakit azok kzl, akiknek mg nem ismerjk a rangjt (valsznűleg az reg Espadt vagy Starkot, mert Halibel amikor utoljra lttuk mg a Grimmjow/Ichigo harcot nzte). Br a kvetkező rszben, mivel az lesz a cme, hogy a "Legerősebb vs. legkemnyebb" (valami ilyesmi), ezrt gy gondolom, hogy KT a kvetkező fejezetekben inkbb a Zaraki/Nnoi harcot fogja mutatni, s egy ideig nem fogjuk ltni Ishidkat.
Kuchiki Byakuya
01-20-2008, 05:46 PM
Nah, szombat dlutn sikerlt lefordtanom! n igazbl csak akkor olvasom el, amikor fordtom... Mayuri = No comment...
Szayelt sajnlom! Szomi volt, amiket az elejn gondolt!!! :cry
Viszont arra kivi leszek, hogy kik vannak a laborban... :confused:
Na meg persze Kenpachi s Noitora harca is j lesz! Telis teli kedves kromkodsokkal... :rolleyes:
Hiraga
01-21-2008, 06:40 PM
Mayurit nem szeretem, mert olyan csnycska szegnyke... Szayel őrlt s aranyos is, tkletes prosts.... + neki van a legszebb sznű szeme az egsz Espadbl, utna Grimmjow a gynyrű tengerkk szemvel :inlove, utna meg Ulquiorra... (pf, pont a kedvenceim)
Na meg persze Kenpachi s Noitora harca is j lesz! Telis teli kedves kromkodsokkal... :rolleyes:
Kromkodsokkal???
Szerintem inkbb j sok vrrel... :p
Balázs
01-21-2008, 07:50 PM
Az a Mayuri mg alpribb mint Noitora egybevve! :D Kubo mr a hatrokat feszegeti :lmao Ha vletlenl seinen lesz belőle, akkor akarok ltni hentait :D Noi-kun megparancsolja! :D
Hiraga
01-21-2008, 08:12 PM
Ok, ez most nagyon nem a tmhoz kapcsoldik, de kzletek ki jn tavaszi conra??? Mert ha valaki jnne, akkor szvesen tallkoznk veletek...
A Real World Espada-val kapcsolatban azt tudom, hogy Isley Grimmjow, te vagy Nnoitora, Starkot is ismerem valamennyire a frumrl, de ki Szayel s Halibel???
Balázs
01-21-2008, 08:38 PM
Szyel az csm. Ősszel fog beltzni neki, n meg Noi-nak. :D Tavasszal a Noveno Espada leszek, mint mlt ősszel. :D
Hali-hgi meg egy j ismerősm a dunntlrl. :)
Higasino Isley
01-21-2008, 10:31 PM
Ok, ez most nagyon nem a tmhoz kapcsoldik, de kzletek ki jn tavaszi conra??? Mert ha valaki jnne, akkor szvesen tallkoznk veletek...
n biztos ott leszek.^^
A Real World Espada-val kapcsolatban azt tudom, hogy Isley Grimmjow, te vagy Nnoitora, Starkot is ismerem valamennyire a frumrl, de ki Szayel s Halibel???
Erről eszembe jutott valami,rok neked pm-et.>3
Szyel az csm. Ősszel fog beltzni neki, n meg Noi-nak. :D Tavasszal a Noveno Espada leszek, mint mlt ősszel. :D
Hali-hgi meg egy j ismerősm a dunntlrl. :)
Szayel-channak?
Mr n is gondolkoztam azon,hogy beltzzek-e Szayelnek.Rzsaszn haj...:love >333333333
Hiraga
01-22-2008, 06:46 PM
Szayel-channak?
Mr n is gondolkoztam azon,hogy beltzzek-e Szayelnek.Rzsaszn haj...:love >333333333
Mirt, klnben milyen sznű a hajad??? :confused:
Az enym barna... :p Br valamilyen klnleges sznű hajat szeretnk, mint pl. a vrs vagy fekete...
Balázs
01-22-2008, 07:02 PM
Sznezővel el lehet rni, vagy esetleg sprvel. :) Nekem mr ősz ta Kaien-fekete a hajam. Egyszerűen nem veti le. :P
Higasino Isley
01-22-2008, 07:54 PM
Szval,bejelents!
A Real World Espada kibővlt.
Hiraga-chan alias Nel Tu-chan (Neliel-chan-ezt majd megbeszljk h hangzik jobban) a hatodik tag!dv a cscson!;)
Ő a msodik lny tagunk lol.
Mg egy hr:hamarosan megrkezik egy kedves ismerősnk is.;)
Ui:a frumon n mindenkit a regis nevn hvok,csak hivatalos krnyezetben (pl itt hehe,vagy ha jttk a TSS-be >333) az Arrancar nevn,hogy ne zavarjunk ssze minden nem-RWE-t a frumon lol.
Stark-san
01-22-2008, 08:31 PM
Hoy mindenki! Amint latom itt erdemesebb ekezet nelkul irni :D Remelem ujra osszegyul a regi espada, es uj tagokat is avatunk majd ^^
Stark-san
01-22-2008, 08:33 PM
Prba egy :D Nocsak, akkor mgis csak műkdik az kezet :P
Nos naggggyon hinyoztatok mr srcok, a sok alvs kzben lmodgattam is rlatok m! :D Sajnlom hogy az Otakun olyan szigor lett a mod, meg ht ha jol lttam mr jideje nem is megy a frum...
Balázs
01-22-2008, 08:45 PM
Szia Stark! Mr hinyoztl te lomszuszk! :D
Grimmjow-sama, majd eszzlk egy bővtst. :D dv Neliel-san a kreinkben. :)
Higasino Isley
01-22-2008, 08:55 PM
Hoy mindenki! Remelem ujra osszegyul a regi espada, es uj tagokat is avatunk majd ^^
dv ismt!^^
Br nem krted,gondolom evidens,gy utlagos engedelmeddel berlak tagnak lol.;)
Nos naggggyon hinyoztatok mr srcok, a sok alvs kzben lmodgattam is rlatok m! :D Sajnlom hogy az Otakun olyan szigor lett a mod, meg ht ha jol lttam mr jideje nem is megy a frum...
lmodni velnk/rlunk?xP Ht igen,ilyen a mi Stark-sanunk.>333s miflt?:p
Szia Stark! Mr hinyoztl te lomszuszk! :D
Grimmjow-sama, majd eszzlk egy bővtst. :D
Oh,n klnsen nem vagyok oda Nel Tu-rt,m ha egy "olyan" kpet raksz be az alrsodba,akkor ez a vlemnyem akr vltozhat is egy kicsit lol.
dv Neliel-san a kreinkben. :)
Maradj kvetkezetes a rangi kittelekhez.Neliel-chan :p
Stark-san
01-22-2008, 09:03 PM
lmodni velnk/rlunk?xP Ht igen,ilyen a mi Stark-sanunk.>333s miflt?:p
hhhh :D Ht Grimmjow-sama pp Neliel utn futkorszott, de nem emlkszem mi lett a vge... :headscratch :D
Deeee megyek is vissza aluklni...Holnap valami egetrengető terven kell trnm a fejem ^^ Oyasuminasai mina-sama! dzsa-ne! ( vagy nem tom hogy irjam :D ) :)
Higasino Isley
01-22-2008, 09:25 PM
hhhh :D Ht Grimmjow-sama pp Neliel utn futkorszott, de nem emlkszem mi lett a vge... :headscratch :D
Igeen?:hm *pirul,pirul*
Inkbb Szayel utn...:p
Deeee megyek is vissza aluklni...Holnap valami egetrengető terven kell trnm a fejem ^^ Oyasuminasai mina-sama! dzsa-ne! ( vagy nem tom hogy irjam :D ) :)
Ja ne Stark-san!;)
Igaz is,gyere te is CONra,s az lehetne majd a RWE első nagy tallkozja!:)
Balázs
01-22-2008, 09:32 PM
Betettem a vltozst. rlk, ha a sttsget tudtam rajta lltani, de mg egy kicsivel tbb, s sztesik. Ezzel kell megelgedni :\ Remlem azrt tetszik
Hiraga
01-23-2008, 06:34 PM
Tk j az alrsod!!! Br a vgn, ha meg lesz mindenki az Espadbl, akkor mr nem fog kifrni...
dv Stark-san a krnkben!!!
Az Otaku mr elg rgta nem zemel, nekem mindig valami hibt r ki, amikor fel akarok lpni a frumra... De a chat mg j... ;)
Kpzeljtek, egy uncsi nekrn eszembe jutott, hogy a fzetbortimra r fogom rajzolni a kedvenc Bleach szereplőket... A bartnőimmel megegyezvn erre jutottam:
irodalom fzet - Orihime
irodalom regiszteres fzet - Cirucci
nyelvtan fzet - Ichigo
matek fzet - Aizen
fizika fzet - Gin
kmia fzet - Szayel-chan
tri fzet - Ulquiorra
angol fzet - Grimmjow
angol sztr - Wonderwice
ellenőrző - Nel (kicsi)
mdia - Mashiro
művtri - Hitsugaya
biosz - Byakuya
fci - Rukia
technika - Stark
inf - Neriel (nagy)
orosz fzet - Urahara
orosz sztr - Yoruichi
nek - Yachiru
Ennyi!!! Kvncsi leszek a tanrok kpre, amikor beszedik a fzeteket majd... :P
Balázs
01-24-2008, 08:59 AM
s Stark mit technikzik? :D Kvncsi lennk a kpekre. Ha lesz alkalmad beteszel egy linket rluk?
Hiraga
01-24-2008, 06:41 PM
Persze, majd befnymsolom őket!!! ;)
Kuchiki Byakuya
01-25-2008, 07:37 PM
Jaj! Mr vagy 100 ve nem voltam itt fent....
n is mindig telerajzolgattam a fzeteimet.... ltalba Byakuya nevnek kanjijval! :D
Nem akartok a tavaszi conon arrancarokat cp-zni? n leszek Neliel...
Eddig van rajtam kivl: Ulquiorra, Halibel, Cirucci, Luppi, Szayel, Arleri, SunSun, Il Forte, D-Roy (?), Dordoni (?).
Hiraga
01-25-2008, 07:43 PM
V, n egy kanjit sem tudok rni!!! n ltalban csak firklgatok, vagy Ulquiorrt rajzolok... Itt van egy uncsi matekra eredmnye: http://fc02.deviantart.com/fs23/f/2008/022/6/9/Anime_girl_by_hiraga_chan.jpg
Balázs
01-25-2008, 07:48 PM
Na, egsz j! :)
Roack
01-25-2008, 09:07 PM
Hihi ne mr XD, ez pon, eddig nem lttam ilyet ...
Ksznet rte annak, aki megalaptotta ezt a topicot *.* :letrdel előtte:
Higasino Isley
01-25-2008, 09:41 PM
Ez nem pon,ez krlek valsg!>333 Vagy mindkettő egyszerre lol.
dvzllek a BA-n s a magyar klubban!:hug Megtiszteltets hogy idertl előszr.>3
Szval,szeretnl csatlakozni a klubhoz?:)
Jaj! Mr vagy 100 ve nem voltam itt fent....
n is mindig telerajzolgattam a fzeteimet.... ltalba Byakuya nevnek kanjijval! :D
Nem akartok a tavaszi conon arrancarokat cp-zni? n leszek Neliel...
Eddig van rajtam kivl: Ulquiorra, Halibel, Cirucci, Luppi, Szayel, Arleri, SunSun, Il Forte, D-Roy (?), Dordoni (?).
n fontolgatom Szayel-chant mr egy ideje Byakuya-san!
De ugye Szayeletek mr van tavaszra,Noi-kun ccse cp-zi őt az őszi CONon...Szval n mr nem frek be hehe.
Hiraga-chan!
Klasz a rajzod!Kis macsakalny!:p
Balázs
01-26-2008, 08:56 AM
Nem-nem mi ősszel lesznk. Az nem az csm lesz tavasszal.
Hiraga
01-26-2008, 02:59 PM
dv a frumon s a klubban!!!
@Byakuya
n nem akarok menni cp-zni, legfljebb Ilfortt, de ahogy ltom, az mr foglalt...
Higasino Isley
01-26-2008, 05:10 PM
Nem-nem mi ősszel lesznk. Az nem az csm lesz tavasszal.
Flrertettl!>3
@Byakuya
n nem akarok menni cp-zni, legfljebb Ilfortt, de ahogy ltom, az mr foglalt...
Hj-hj!:hm
Indulhatnnk prosban,Szayel-Ilforte...:lmao
Balázs
01-26-2008, 08:34 PM
dv a csapatban Roack! :D
Hiraga
01-27-2008, 04:15 PM
Hj-hj!:hm
Indulhatnnk prosban,Szayel-Ilforte...:lmao
Az j lenne, br nekem barna hajam van, Ilfortnak meg szőke... De a hossz s a fazon nagyjbl megegyezik...
Kuchiki Byakuya
01-27-2008, 06:51 PM
Egybknt Il Forte mg nem biztos, hogy lesz... meg Szayel se...
De ez bonyolult! Mg nem mondtk le, csupn pletyka terjeng...
Majd kiderl mi lesz...:o
~Celia~
01-28-2008, 03:43 PM
:yellHungarian FC????
:yay :yay :yay
De most komolyan... el se tudom hinni h itt van magyar fc is!!!!
*KAWAII*:wtf
Stark-san
01-28-2008, 03:45 PM
Hogyhogy pont technika Hiraga-channn? dv Roack! Ajjj srcok mostanban mg tbbet fogok aludni, tiszta beteg vagyok *Fogja a fejt, s tovbbattyog...*
dv neked is Celia!^^
~Celia~
01-28-2008, 03:48 PM
Szia Stark-san!:D
Jajj, annyira boldog vagyok!:o El se tudod hinni h milyen furcsa vgre magyarul rni egy frumon! :p *nevet*
Stark-san
01-28-2008, 03:50 PM
:D rlk hogy rlsz ^^ Ht n is megknnyebbltem mikor vgre hallottam rla az n jreg Grimmjow-sama-mtl :) Meg ht a sok rgi Bleachun-os frum ismerős is hinyzott mr, s hogy uj tagokat avassunk :) Mg taln le tudsz foglalni magadnak gyorsan egy Espada posztot XD
~Celia~
01-28-2008, 03:56 PM
^_^ nem... de azrt kszi, ari vagy ;)
Tudod n itt csak tutazban vagyok... szval nha megnzek egy kt topic-ot de itt nem szoktam zengetni... n a BleachExile-on vagyok honos =D
...csak annyira meglepődtem h egyszerűen muszly volt beksznnm ide:o
Ez a frum is nagyon jnak nz ki de a BE-t mr megszoktam...:)
Az egy llati j frum!!!!
Stark-san
01-28-2008, 04:00 PM
Akkor jo, lehet hogy egyszer n is beksznk oda ^^ Kszike hogy beugrottl! :)
~Celia~
01-28-2008, 04:05 PM
oksi:p
nah, most mr megyek... dv mindenkinek!!!!:hug
Higasino Isley
01-28-2008, 04:07 PM
dv a klubban ~Celia~!:hug
Mindig j j embereket ltni itt!:)Gyere ide,amikor csak kedved tmad hozz.;)
Oh,s Stark-san!Nekem van egy tletem mirt pont te kerlsz arra a bizonyos fzetre!:lmao
Stark-san
01-28-2008, 04:17 PM
Mata-ne Celia-chan! Mirt is Grimmjow-sama? :D
Hiraga
01-28-2008, 07:27 PM
Hogyhogy pont technika Hiraga-channn? dv Roack! Ajjj srcok mostanban mg tbbet fogok aludni, tiszta beteg vagyok *Fogja a fejt, s tovbbattyog...*
dv neked is Celia!^^
Nem tudom, csak az a fzet maradt... XD Meh... De mi is az tleted Grimmjow-sama?
Egybknt n is most tk beteg vagyok, egsz nap fjt a fejem s a szemem, radsul meg is fztam... s gy kellett tanulnom biosz tz-re... *tsszent*
:yellHungarian FC????
:yay :yay :yay
De most komolyan... el se tudom hinni h itt van magyar fc is!!!!
*KAWAII*:wtf
dv a BA-n!
Tk j, hogy gy gyűlik a klub... Hungarian fans forever!!!
Higasino Isley
01-28-2008, 08:15 PM
Nem tudom, csak az a fzet maradt... XD Meh... De mi is az tleted Grimmjow-sama?
Nos,mindsszesen annyi,hogy szmomra a lustasg fogalmhoz a legjobban a technika prosul,lvn,hogy nem sok mindent csinltunk annak idejn azokon az rkon.Ez minden.A lustasgot pedig csak egy espadaval tudom trstani.^__^
Ms.Mivel a Real World Espada tagok kzl ngy is tagja a klubnak,gy gondolom itt is elmondhatom,hogy mit talltam ki ma.
Szval,tervezek csinlni egy oldalt a "testvrisgnknek".Hehe,tetszik ez a sz,lehetne a csapat fedőneve,hogy Magyar Arrancar Testvrisg.:p
n nem nagyon rtek a weboldal-ksztshez hehe,gy szmomra egy LiveJournal-os oldal lenne a legmegfelelőbb.
Csinlok a csapatnak egy e-mail cmet,mindenki megkapja a jelszt,s brmikor brki rhat valamit,vagy csinlhat ezt-azt.
Nos,a tbbit majd ezutn,ha tetszik az tlet.
Egybknt n is most tk beteg vagyok, egsz nap fjt a fejem s a szemem, radsul meg is fztam... s gy kellett tanulnom biosz tz-re... *tsszent*
Hj,vigyzz magadra Nel-chan!:p
Hiraga
01-29-2008, 07:02 PM
Nos,mindsszesen annyi,hogy szmomra a lustasg fogalmhoz a legjobban a technika prosul,lvn,hogy nem sok mindent csinltunk annak idejn azokon az rkon.Ez minden.A lustasgot pedig csak egy espadaval tudom trstani.^__^
Ms.Mivel a Real World Espada tagok kzl ngy is tagja a klubnak,gy gondolom itt is elmondhatom,hogy mit talltam ki ma.
Szval,tervezek csinlni egy oldalt a "testvrisgnknek".Hehe,tetszik ez a sz,lehetne a csapat fedőneve,hogy Magyar Arrancar Testvrisg.:p
n nem nagyon rtek a weboldal-ksztshez hehe,gy szmomra egy LiveJournal-os oldal lenne a legmegfelelőbb.
Csinlok a csapatnak egy e-mail cmet,mindenki megkapja a jelszt,s brmikor brki rhat valamit,vagy csinlhat ezt-azt.
Nos,a tbbit majd ezutn,ha tetszik az tlet.
[/FONT]
J az tlet, br ehhez szereznnk kne tbb tagot! XD
A technikhoz... TELJESEN IGAZAD VAN!!! Mi egsz rn beszlgetnk, s kvetkező rn (ebben az vben harmadszorra) pizzt fogunk csinlni! (Egybknt n a technika knyvbe lerajzoltam Halibel-t :P)
Enzian
02-03-2008, 06:55 PM
Hello,
j j tlet volt ez az FC :) Azt hiszem itt nhnyan mr ismernek innen-onnan.Aki nem,annak mondom,hogy n vagyok Isley s Balzs hgocskja,"Halibel-chan" :D
Balázs
02-04-2008, 10:38 AM
dv ismt kztnk Hali-bbi! :hug
Enzian
02-04-2008, 10:57 AM
Hali-bbi? Na j,egy ilyen resfejű alaknak elnzem :p
Higasino Isley
02-04-2008, 03:16 PM
dv Halibel-chan!:glomp
Lassan itt van az egsz RWE,mr csak Noi-kunnak kellene az ccst behoznia...:p
:hm Mi ez a nvvltoztats?encin-Enzian (n azt hittem gentian-knt jsz fel xDD)
Hozz is adtalak a listhoz!:)
Balázs
02-04-2008, 05:36 PM
Hali-bbi? Na j,egy ilyen resfejű alaknak elnzem :p
Ha-ha-ha-ha! Much appreciated! :D
Lehet, hogy Szayelt leszedem Grimmjow-sama, mer' a tes nem nagyon aktvkodik.
Hiraga
02-04-2008, 06:41 PM
Hello,
j j tlet volt ez az FC :) Azt hiszem itt nhnyan mr ismernek innen-onnan.Aki nem,annak mondom,hogy n vagyok Isley s Balzs hgocskja,"Halibel-chan" :D
dv Halibel-chan!
Azt hiszem mi mg nem nagyon beszltnk, n vagyok a legfrissebb tagja a RWE-nak, Neliel-chan... Vagy Nel-chan, tk mindegy... :P
Enzian
02-04-2008, 07:46 PM
Szia :) n meg Halibel vagyok,vagy Halibel-chan,brmi,ami nem Hali-val kezdődik s bbivel vgződik :p
Balázs
02-04-2008, 09:04 PM
Ne rontsd mr el a kedvemet! :D
Enzian
02-04-2008, 09:10 PM
Ok,hvj csak hali-bbinek...:D
Balázs
02-04-2008, 09:53 PM
Nnoitra: Score! :cool::D
Higasino Isley
02-04-2008, 10:17 PM
Lehet, hogy Szayelt leszedem Grimmjow-sama, mer' a tes nem nagyon aktvkodik.
Mg a belpő trtnett sem rta meg...:hm Ha nem mutat fel semmit,s nem tudjuk megismerni sok rtelme nincs,hogy szerepeljen a listn.Tgy beltsod szerint,Noi-kun!;)
Apropos,belpő trtnet!Nel-chan!Az RWE-ban szoks rni egy fic-flesget csatlakozskor,ez gy mr megksett,tudom,de rlnk neki,ha megcsinlnd.>3
Hiraga
02-05-2008, 07:45 PM
Ok! ;)
Csak azt mondd meg, hogy miről (gondolom espada-rl kellene szlnia)
Csak az a baj, hogy most pntekig teljesen el leszek foglalva (kmia tmazr... pfeh), de majd htvgn megcsinlom...
Higasino Isley
02-05-2008, 08:59 PM
Ok! ;)
Csak azt mondd meg, hogy miről (gondolom espada-rl kellene szlnia)
Csak az a baj, hogy most pntekig teljesen el leszek foglalva (kmia tmazr... pfeh), de majd htvgn megcsinlom...
Mindenki magrl r,teht te Nelről.Azt hiszem Noi-kun emltette,hogy valahol neki megvan az sszes rgi RWE-trtnet.
Kis vicces-vres trtnetek.De persze te olyat rsz,amilyet akarsz.;)Nel-chan gysem brja annyira a vrt.>333
Stark-san
02-05-2008, 09:36 PM
Haliho Enzian-chan^^ Nyugi srcok mr teljesen (na jo nem de nagyjbol :) ) meggyogyultam :) Az oldal tlete nagyon tetszik! s rtek vmicskt a html programozshoz, ugyhogy lehet megcsinlom, csak mostansg nincs tul sok szabadidőm, de megltjuk mit tehetek ^^ Lenne chat meg forum is ^^ Kb a sajt oldalam irnm t arrancarosra :P ( dan-s.uw.hu ) Ht igen a lustasg...egyetrtek! :D
Enzian
02-05-2008, 09:47 PM
Szia :) Mi bajod volt? :(
Stark-san
02-06-2008, 03:58 PM
Ki tudja :D Sztem az influenza akart elkapni csak nem jtt ssze a kis kcsgnek :D Csak khgtem, hl'Isten nem voltam lzas :)
Higasino Isley
02-06-2008, 04:07 PM
Haliho Enzian-chan^^ Nyugi srcok mr teljesen (na jo nem de nagyjbol :) ) meggyogyultam :)
rlk,hogy mr jobban vagy,Stark-san!;)
Az oldal tlete nagyon tetszik! s rtek vmicskt a html programozshoz, ugyhogy lehet megcsinlom, csak mostansg nincs tul sok szabadidőm, de megltjuk mit tehetek ^^ Lenne chat meg forum is ^^ Kb a sajt oldalam irnm t arrancarosra :P ( dan-s.uw.hu ) Ht igen a lustasg...egyetrtek! :D
Chat s frum,eh?Jl hangzik,br n eddig csak azon gondolkoztam,hogy a sajt RWE-s dolgainkat,meg egyb ficeket felrakhatnnk.:hm A tbbin mg nem.>333
Ltod,a vgn kiderl,hogy nem is vagy olyan nagy ingyenlő.:p
Stark-san
02-06-2008, 04:13 PM
Kszike :) Term megkapjtok a modertor jogot ugyhogy ezzel nem lesz gond! Ht azrt azt nem mondanm! :D
Stark-san
02-06-2008, 04:19 PM
Arra gondoltam nyitlapnak, hogy nagy betűkkel (bleach font persze) REAL WORLD ESPADA al hgoy hueco mundo (ahol a bleach felirat alatt eredetileg a japn szveg van) Aztn egy espada kp vagy vmi s al hogy belps. Azutn jnne az oldal (egyenlőre csak a forum) Aztn majd ksőbb oldal is ahol linkek lesznek, kpek, ismertetők, na hogy hangzik? Brmilyen javaslatot szivesen vrok ^^
Hiraga
02-06-2008, 08:12 PM
Pnteken majd megrom a fanficet! ;)
rlk, hogy jobban vagy, Stark-san! XD
Egybknt, ha akarjtok, akkor tudok rajzolni fanartokat az RWE mostani tagjairl...Br tudnom kell, hogy Szayel-t rajzoljak-e vagy sem.
Stark-san
02-06-2008, 09:16 PM
Vgl az oldalnak (Csak meg akartam nzni hogy l-e aztn arra sikerlt regizni) a LasNoches- nevet adtam, de a REAL WORLD ESPADA feliratok sem fognak hinyozni az oldalrol :D Most csinlom, tessk majd megnzni s vilemnyezni, tleteket adni ! ^^ lasnoches.uw.hu
Enzian
02-06-2008, 09:25 PM
Kezdőoldal nagyon tetszik :) olyan espads :p
Stark-san
02-06-2008, 09:51 PM
na ennek rlk ^^ A forum is ksz van csak mg azt is espada-sra kne vhogy szabni :P Most kszkdk a nyitooldallal, irjatok csak nyugodtan ha van tlet mi legyen rajta :)
Stark-san
02-06-2008, 10:26 PM
Kne vmi faxa Hueco Mundo-s kp httrnek...jo nagy :) Aki tudna linkelni megksznnm ^^ Persze lehet sima fekete a httr vagy fehr, de az snassz sztem :)
Balázs
02-06-2008, 10:34 PM
Ez oltri lett Stark-san! :D
Enzian
02-06-2008, 10:38 PM
Huhhh...az animben volt nagytotl kp Las Nochesről,de hogy hol lehet azt megtallni...:(
Higasino Isley
02-06-2008, 10:41 PM
Előszr is grat Stark-san a felbredsedhez!:)Nekem nagyon tetszik a munkd!;) De egy javtsnak nagyon rlnk:a kezdőlapon lvő Vaizard-Ichigo eltvoltsnak.
Egybknt az tleted s az oldal is tetszik-eddig.Ma s holnap sztnzek,s keresek az oldalunknak valami j httrkpet:Las Noches-ről,Hueco Mundo sivatagrl vagy az Espada tagokrl.
tgondolva az sem tűnik rossz tletnek-mivel az RWE-ről van sz-hogy a 10 Espada helyett az eddigi arrancar-tagokrl lenne kint egy nagyobb kp.
Szval,melyik lenne a legjobb?:hm
Stark-san
02-06-2008, 10:43 PM
Na alkottam egy egsz jt de mr nincs erőm befejezni, majd holnap! Oyasumi mina-san!
Enzian
02-06-2008, 10:53 PM
Oyasumi :)
Stark-san
02-07-2008, 02:33 PM
Kcce^^ De ez mg cask tlleg nagyon bta verzio :) Okok Ichigo maszk el fog tnni csak akkor kne egy msik kp az előszobhoz, aki tud linkelje nyugodtan! De lehetnek a műr meglvő tagok is kint, nekem az is jo! A Hueco-mundo-s htteret sztem mg ma megoldom igazbl csak a gombokat kell krbevgnom, de meglesz ;)
Balázs
02-07-2008, 03:03 PM
Szerintem erre gondolhattl:
http://i103.photobucket.com/albums/m158/Ichi-nii/Huecomundoopening.jpg
Enzian
02-07-2008, 03:27 PM
Szvsz ez egy nagyon j httr lenne,majd megltjuk mit szlnak a tbbiek :)
Ksz,Noi-chan :D
Stark-san
02-07-2008, 04:12 PM
Jaja, ezt csinltam meg n is nagyban ^^ Mr csak a buttonokat kell krbevgni hogy rilljenek a httrre ^^
Higasino Isley
02-07-2008, 04:36 PM
Nagyon j kp,Noi-kun,de nem a legjobb.:p
Stark-san!Itt (http://images.google.com/imgres?imgurl=http://lh3.google.com/_8eRBG_r6KbQ/RzinChTYnOI/AAAAAAAAADk/OMdAF7Rycz8/s800/Huecomundoopening.jpg&imgrefurl=http://picasaweb.google.com/lh/photo/Xtl6Qm4peAEzJEVz-CEWhg&h=480&w=640&sz=25&hl=en&start=16&um=1&tbnid=_27n8TNFHJc2XM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DHueco%2BMundo%26um%3D1%26hl%3Den%26cl ient%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26 sa%3DN) van ugyanaz a kp sznesben,szerintem ez hangulatosabb.;)
Bocs,hogy csak gy,de nem engedi belinkelni a kpet,csupn letlni lehet,ha rkattintasz a "See full-size image."-re.
Egybknt a "gyjtőhelye" az gyűjtőhelye.:p
Enzian
02-07-2008, 05:02 PM
Nekem jobban tetszik szrkben,mert hidegebbnek s resebbnek tűnik,de ez is szp,gyhogy ...:)
Hiraga
02-07-2008, 06:53 PM
Nagyon j lett az oldal, Stark-san!
Mr csak azt kne tudnom, hogy Nel-chan nven vagy Hiraga nven regizzek... :O
Enzian
02-07-2008, 07:08 PM
n Halibelknt regeltem :)
Hiraga
02-08-2008, 03:49 PM
Akkor asszem n is Neliel-chan leszek... XD
Higasino Isley
02-08-2008, 06:34 PM
Akkor asszem n is Neliel-chan leszek... XD
Ahaha,na erre nem gondoltam!Hogy az e-mail cmed lesz a felhasznlneved.xP:eek:
Ltom mr minden RW Espada csatlakozott,de mg nincsenek frumok.Uh,ti mr gondolkoztatok rajta milyen szekcik legyenek?n eddig:manga,anime,Real World Espada,egy ltalnos meg off...Hehe,csak előszr npszerűsteni kellene mshol is a lapot.
Az RWE szekcira n gy gondoltam,hogy oda rakhatnnk majd a sajt munkinkat,s ott jelentkezhetnnek az j tagok hivatalosan.
Balázs
02-08-2008, 07:38 PM
Ez egy nagyon j tlet Grimmjow-sama!
A hrdetst a frum alrsokban is feltntethetjk, vagy netn MSN-en.
Stark-san
02-09-2008, 04:11 PM
No, ha mindent jl csinltam akkor mind kaptatok admin jogot, s "Espada" titulust :) Nyugodtan csinljatok topicokat! Mg mindig llitgatni kell nhol a forumot, de aki esetleg jobban rt hozz nyugodtan csinlja, mg nem vok 100%ig okos a forumptsben :P
Hiraga
02-09-2008, 06:35 PM
Ahaha,na erre nem gondoltam!Hogy az e-mail cmed lesz a felhasznlneved.xP:eek:
Tudom, csak valahogy tltdott... De mr Neliel vagyok :P
No, ha mindent jl csinltam akkor mind kaptatok admin jogot, s "Espada" titulust :) Nyugodtan csinljatok topicokat! Mg mindig llitgatni kell nhol a forumot, de aki esetleg jobban rt hozz nyugodtan csinlja, mg nem vok 100%ig okos a forumptsben :P
Nekem volt rgen egy frumom, gyhogy majd n is csinlgatom :)
Mr csak azt kne megbeszlni, hogy akkor hogyan legyenek a frumok...
Higasino Isley
02-10-2008, 11:31 AM
Hey!Ksz Stark-san az admin jogot!;)
Ltom Stark-san mr megcsinlta az első szekcit,a Las Nochest.Azon bell az első tmt,s ott mr mindenki tud ltrehozni jabb tmkat.
Nzegettem a frum adminisztcis cuccot,de mg nem csinltam semmit,mert mg ez j nekem,s nem akartam semmit elrontani.:)
Na,de mr krvonalazdott bennem,hogy milyen szekcik (frumok) legyenek,s szerintem az lenne a lnyeg,hogy előszr azokat csinljuk meg,azon bell meg mr nagyon egyszerű a klnbző tmkat elkszteni.
gy gondolom,hogy most ezt lerom,s ha nektek is tetszik az tlet,akkor valaki,aki gyes meg is csinlhatn ezeket,s aztn be is tudna indulni a frumunk.;)
Las Noches
-ezen bell mr van a "..:::!!!Irasshai!!!:::... ",s szerintem ide kerlhetnnek mg a szablyok,a GYK-kel kapcsolatos krdseket itt lehetne feltenni,esetleges bemutatkoz tmk,hrek,kzlemnyek,a frummal kapcsolatos egyb tudnivalk
Bleach manga s Bleach anime szekci egyrtelmű.Lehetne egy Real World Espada
szekci is.Teht ezen belli tma mondjuk az j tagok kivlasztsa,prbattelek :p,s ha gondoljtok lehetnnek klasz rpg-s tmk is benne stb.
Az off-szekcira gondolom mg szksg lehet,vagy esetleg egy szekcira,ahol lehetne beszlni ms animkrl is.
Rviden ez lenne az n elkpzelsem,ha tetszetős akkor szerintem csinljuk meg gy,ha nem akkor mshogy.>333
Kuchiki Byakuya
02-10-2008, 01:12 PM
Uhh... J rg nem jrtam erre...
Jl megszaporodtunk!!!
Valami frumot terveztek? Majd n is akarok regelni!!! :D:D:D
*bocsi, hogy gy le vagyok maradva....*
Hiraga
02-10-2008, 05:31 PM
Na,de mr krvonalazdott bennem,hogy milyen szekcik (frumok) legyenek,s szerintem az lenne a lnyeg,hogy előszr azokat csinljuk meg,azon bell meg mr nagyon egyszerű a klnbző tmkat elkszteni.
gy gondolom,hogy most ezt lerom,s ha nektek is tetszik az tlet,akkor valaki,aki gyes meg is csinlhatn ezeket,s aztn be is tudna indulni a frumunk.;)
Las Noches
-ezen bell mr van a "..:::!!!Irasshai!!!:::... ",s szerintem ide kerlhetnnek mg a szablyok,a GYK-kel kapcsolatos krdseket itt lehetne feltenni,esetleges bemutatkoz tmk,hrek,kzlemnyek,a frummal kapcsolatos egyb tudnivalk
Bleach manga s Bleach anime szekci egyrtelmű.Lehetne egy Real World Espada
szekci is.Teht ezen belli tma mondjuk az j tagok kivlasztsa,prbattelek :p,s ha gondoljtok lehetnnek klasz rpg-s tmk is benne stb.
Az off-szekcira gondolom mg szksg lehet,vagy esetleg egy szekcira,ahol lehetne beszlni ms animkrl is.
Rviden ez lenne az n elkpzelsem,ha tetszetős akkor szerintem csinljuk meg gy,ha nem akkor mshogy.>333
Ok, ha nem baj, akkor elkezdem csinlni! ;)
Br a Las Noches szekcba inkbb nem nylok bele... :S
Egybknt tettem fel ngy rt cuki emoticon-t, remlem tetszik!
Uhh... J rg nem jrtam erre...
Jl megszaporodtunk!!!
Valami frumot terveztek? Majd n is akarok regelni!!! :D:D:D
*bocsi, hogy gy le vagyok maradva....*
dv jra a krnkben!
Az oldal cme: http://lasnoches.uw.hu/
Stark-san
02-10-2008, 07:10 PM
Haha Hiraga-chan nagyon jk! :D De pont Starkos nincs? :| :D Vrunk szeretettel Byakuya-sama! :) Kirly Hiraga-chan akkor kisegtjk egymst meg megtanitjuk a mi jreg Grimmjow-samnkat is forumot moderlni ^^ Nyugodtan csinljtok csak a topicokat, nekem nincs elkpzelsem hogy legyen, br Grimmjow-sama egsz jl hangzik! Ja s no para ha elrontotok vmit kijavitom, csak ne menjetek a "forum deletion"-gombra :D
Hiraga
02-10-2008, 07:17 PM
Sajnos Starkosat, Halibeleset s Neleset nem talltam...
Ltom mr van Bleach anime s manga szekci
Egybknt most ltom, hogy lehet kln RPG-t csinlni :)
Stark-san
02-10-2008, 07:19 PM
Aham, most csinlom az offot meg az RWE-t. RPG-? O.O Csinld csak Hira-chan!^^ Rossz csak nem sl mr ki belőle :)
Hiraga
02-10-2008, 07:32 PM
Jl van, egy pillanat... Egyelőre lehetek n a jtkmester?
Egybknt csinlok egy fanart-szekcit, ha nem baj :)
Stark-san
02-10-2008, 08:04 PM
Jtlet a fanart is! Persze hogy lehetsz! :)
Enzian
02-10-2008, 08:05 PM
Jl van, egy pillanat... Egyelőre lehetek n a jtkmester?
Fanart szekci?Tkletes :)
Hiraga
02-10-2008, 08:09 PM
Mra megyek, de majd holnap rnzek a frumra, s mg csinlgatom...
Megprblok majd mg keresni espads (vagy legalbbis arrancaros) emoticonokat. Taln mg Aizeneset is teszek fl :P
Meghvom a bartnőmet a frumra, br nem biztos, hogy elfogadja, mert ő igazbl csak Espada s Aizen fan (rajtam keresztl persze)
Stark-san
02-10-2008, 08:22 PM
Jolvan jolvan csak nyugodtan :) jjszakt! Haliho!
Higasino Isley
02-10-2008, 08:55 PM
Kirly Hiraga-chan akkor kisegtjk egymst meg megtanitjuk a mi jreg Grimmjow-samnkat is forumot moderlni ^^ Nyugodtan csinljtok csak a topicokat, nekem nincs elkpzelsem hogy legyen, br Grimmjow-sama egsz jl hangzik! Ja s no para ha elrontotok vmit kijavitom, csak ne menjetek a "forum deletion"-gombra :D
Ahaha majd ezt igyekszem szben tartani!Ltom Hiraga-channal nagyon j munkt vgeztetek :),n is megpr' npszerűsteni az oldalt,mondjuk msn-en.:p
Megtantani modertorkodni engem,eh?Oh,ennek nagyon rlnk Stark-san.>333
Ez is egy j tlet.;)
Stark-san
02-10-2008, 09:10 PM
n is osztom az anime-s ismerősknek az infot :) Kumi hugocskmnak is pp most irtam :) Szerintem magadtol is beletanulsz Grimmjow-sama! :) Aki tud kezdjen el irogatni hogy felfusson kicsit a forum, ne legyen olyan res :) Reklmoznk az otakun is, csak flek hogy leoltanak :P D majd idővel ^^ Lerhet hogy partnerkapcsolat lesz :)
Balázs
02-10-2008, 09:16 PM
Yo people! Megtalltam a rgi ismertetseiteket, de az enym vgleg elveszett (kr, majd jra lerom, nagyjbl mg emlkszek r).
Majd nyithatunk a bekerlsi felttelnek megfelelő 'előads-topicot is'.
Esetleg csinlhatjuk azt, hogy mindenki jra bemsolja erről a word file-rl a sajtjt, gy nem lesz kusza. (Ez esetben elkldm mindenkinek.)
Stark-san
02-10-2008, 09:55 PM
:nuts:nuts:nuts V Nagyon nagy vagy! alig vrom hogy elolvashassam őket! Derg is volt mr :D:rotflmao
Kuchiki Byakuya
02-11-2008, 10:35 AM
Mr regelek is!!! :D:D:D
Stark-san
02-11-2008, 03:03 PM
Yuppiii :D
Higasino Isley
02-11-2008, 05:07 PM
Ltom mr Bya-san is fennvan a Las Nochesen!<3Ez klassz!:)
Oh,Stark-san!A manga szekciban szerintem lehetne olyat csinlni,hogy az egyes fejezeteknek kln csinlnnk topicokat,s gy sokkal tlthatbb lenne az egsz.Mondjuk az egyes fejezetek visszakeressnl stb.Elvgre a mink lesz a legjobb magyar Bleach frum.:lmao
Hiraga
03-06-2008, 07:07 PM
Lttam, hogy j rgta nem rtunk ide, gyhogy gondoltam jralesztem a helyet XD
A frum nagyon j lett, most is azon lgok ;)
Higasino Isley
03-06-2008, 08:53 PM
Gyaaah!!!Hiraga-chan!Ksz a hozzszlst.:hug
Mr azt hittem teljesen kihalt ez a klub!:(Hj emberek!lesszk fel!:yell
Balázs
03-07-2008, 10:41 AM
Tk j a mostani avatrjaitok/alrsaitok. :P
De mit szeretntek mit tegyek? Nem rakhatok csak gy ide hentai-t. http://lasnoches.forumplatinum.com/users/a2/43/85/91/smiles/567959.gif
Higasino Isley
03-07-2008, 07:33 PM
Ht mg szp!:p Ilfortm annyira gynyrű!:love
Hiraga-chan avja is klassz.;)
De mit szeretntek mit tegyek?
Hmmm,mondjuk segts nekem!xDDD
Hazafel menet kikapcsoldott a laptoptskm szja,s gy egyszer csak leesett a fldre a gppel egytt.Most meg az egsz kpernyő fekete.:cry
Gyaah,remlem meg tudjk javtani.:(
Hiraga
03-08-2008, 11:21 AM
Hiraga-chan avja is klassz.;)
Kszi! Zenon csinlta nekem, innen a BA frumrl! :)
Hmmm,mondjuk segts nekem!xDDD
Hazafel menet kikapcsoldott a laptoptskm szja,s gy egyszer csak leesett a fldre a gppel egytt.Most meg az egsz kpernyő fekete.:cry
Gyaah,remlem meg tudjk javtani.:(
Szegny Isley-san... :(
Szurkolok, hogy sikerljn megjavtani!
Higasino Isley
03-08-2008, 05:47 PM
Szegny Isley-san... :(
Szurkolok, hogy sikerljn megjavtani!
Kcce.^^ Most egy msik gpen prblkozok,de ha jl megy minden,akkor holnap mr a sajtom is meglesz,egy klső monitorral.:yell
Aztn szereznem kell mg egy j kijelzőt is,hogy szllthat legyen a laptopom jra.Ennyi nyűg...
Enzian
03-08-2008, 07:18 PM
De mit szeretntek mit tegyek? Nem rakhatok csak gy ide hentai-t. http://lasnoches.forumplatinum.com/users/a2/43/85/91/smiles/567959.gif
Nem baj,elg ha csak idepostolod a Nnoi ikont mindennap tszr :p Igaz nekem mr az is hentai :o
Miranu
03-09-2008, 08:17 PM
Eddig mg nem tnt fel, hogy van ilyen topic is :P Vletlenl akadtam r lol :)
Amgy cs mindenkinek, ha nem gond, nem englishkedem magyar "szigeten".
Csak bejelentkeztem, hogy vagyok n is. :P
Higasino Isley
03-11-2008, 08:57 PM
Hellooo Miranu-san!
J ltni tged is itt!xD
Gyere brmikor,amikor kedved tartja.;)
Hiraga
03-12-2008, 08:10 PM
Naht, te magyar vagy? J tudni...
Egybknt mi lett a laptoppal Isley-san?
Higasino Isley
03-12-2008, 08:16 PM
Egybknt mi lett a laptoppal Isley-san?
Oh,minden rendben.;)
Vagyis majdnem,vettem egy j LCD-monitort (ami nagyobb is:p),s azt hozz csatlakoztattam a notebook-omhoz.
Ahaha milyen trődő hgom van.<333 lol
Hiraga
03-12-2008, 08:25 PM
rlk :)
Nem tom egybknt kinek milyen napja volt ma, de nekem teljesen rossz... (ennl mr csak a holnap lesz rosszabb >< )
Higasino Isley
03-12-2008, 08:38 PM
rlk :)
Nem tom egybknt kinek milyen napja volt ma, de nekem teljesen rossz... (ennl mr csak a holnap lesz rosszabb >< )
Nekem egsz j napom volt!^_^
De hj!Mirt?Mi trtnt veled?:hm
Miranu
03-12-2008, 09:46 PM
Jah magyar vagyok :D
Nekem fura kedvem volt ma :D A testem csinlta a szoksos dolgokat /suli, kaja stb/ a lelkem meg mshol jrklt, csak azt nem tudom hol :D
Amgy ismerhetek innen valakit mshonnan? :D Higasino Isleyt mr lttam pr helyen :D Meg pr cosplayest is volt szerencsm ltni, csak ők nem tudjk sztem hogy n voltam :3
Higasino Isley
03-12-2008, 10:20 PM
Amgy ismerhetek innen valakit mshonnan? :D Higasino Isleyt mr lttam pr helyen :D Meg pr cosplayest is volt szerencsm ltni, csak ők nem tudjk sztem hogy n voltam :3
Egybknt nekem mindig furcsa tged Miranunak szltani,mr megszoktam a LuckyDingot.:p
Tbbieket?:oNem tudom,esetleg,ha akkoriban jrtl a bleachun-on,ott mindenki tag volt innen.xD
Miranu
03-12-2008, 11:01 PM
Egybknt nekem mindig furcsa tged Miranunak szltani,mr megszoktam a LuckyDingot.:p
Tbbieket?:oNem tudom,esetleg,ha akkoriban jrtl a bleachun-on,ott mindenki tag volt innen.xD
Hehe.. A LuckyDingonak is megvan a maga trtnete.. Csak a usteamen vagyok ezen a nven :D
bleachunon nem naon jrtam.. asszem csak felnztem s nem nyerte el a tetszsem vagy valami ilyesmi XD
Mangahelpersen, Isane-ben, meg gy mindenhol mshol is Miranu vok :D
Nah mindegy, nincs kedvem visszaolvasni, itt miről szokoptt folyni a diskurzus? Vagy csak egy magyar off topic? :)
Balázs
03-13-2008, 09:27 AM
Szia Miranu, csakhogy ide talltl te is. :)
Engem a rgi bleach-forums.atw.hu-rl ismerhetsz.
Hiraga
03-13-2008, 07:06 PM
Nekem egsz j napom volt!^_^
De hj!Mirt?Mi trtnt veled?:hm
Ht, minden tanr szivatott... Utna amikor a sulibl hazafel jttem, mg egy eső is elkapott... s utna amikor rajzra mentem megint elkezdett szakadni az eső... s radsul a festmnyt, amit csinltam (nagyon ronda lett :o ) "vletlenl" lentttem vzzel, gyhogy fl rval tbbet tltttem az rn a festmny kijavtsval... Milyen szrnyű nap...
Egybknt Miranu, szerintem mi mg nem ismerjk egymst, legfljebb animeconrl :)
Miranu
03-14-2008, 09:34 PM
Egybknt Miranu, szerintem mi mg nem ismerjk egymst, legfljebb animeconrl :)
Lehetsges.. Ha volt kzd a mltkori Bleach performance csapathoz akkor ltsbl lehet ismersz.
Enzian
03-14-2008, 10:04 PM
Hmmm...Miranu,n lttalak tged Deviantarton,meg narutoforumson is voltl rgebben,nem?
Miranu
03-14-2008, 11:45 PM
Hmmm...Miranu,n lttalak tged Deviantarton,meg narutoforumson is voltl rgebben,nem?
Deviantarton igen http://miranu.deviantart.com ;)
NF: Regeltem, de nem nagyon rkltam, egy bartom cipelt el oda. :D
Hiraga
03-16-2008, 06:07 PM
Lehetsges.. Ha volt kzd a mltkori Bleach performance csapathoz akkor ltsbl lehet ismersz.
Nem igazn, mert az vasrnap volt, n pedig szombaton mentem :(
Egybknt nagyon jk a rajzaid DA-n ;)
Higasino Isley
04-07-2008, 07:32 PM
Mi a helyzet srcok?Mr rg beszltnk!>.> CONra jvő hten jttk? (mondjuk szombaton?:p)
Miranu
04-07-2008, 09:22 PM
Mi a helyzet srcok?Mr rg beszltnk!>.> CONra jvő hten jttk? (mondjuk szombaton?:p)
n mindkt nap ott leszek /hacsak nem lesz vasutas sztrjk.. de ne legyen/
Ksrgetem bartnő+Co. -t ide-oda. Kzben megfulladok a tmegben s hallra unom magam :D Az első 2 conom mg rdekes volt, de filmet se nzek meg 5x ugyanolyan tlssel XD
Higasino Isley
04-07-2008, 10:10 PM
n mindkt nap ott leszek /hacsak nem lesz vasutas sztrjk.. de ne legyen/
Ksrgetem bartnő+Co. -t ide-oda. Kzben megfulladok a tmegben s hallra unom magam :D Az első 2 conom mg rdekes volt, de filmet se nzek meg 5x ugyanolyan tlssel XD
Oh,rtem.:p Mi majd szombaton megynk...sztem!:p s,ha lesz mg jegy.>.> Előző CONon pont az utnunk rkezők nem kaptak mr jegyet.xD
n szeretem az AMV&J-rock vettseket,de a kedvenc mindig a cp!:love
Balázs
04-15-2008, 04:20 PM
Emberek mi van itt? Szinte kihaltunk. (People what's going on here? It's like we died out.)
Mellesleg ki jn a Sakura-Conra?
Higasino Isley
04-15-2008, 04:24 PM
Emberek mi van itt? Szinte kihaltunk. (People what's going on here? It's like we died out.)
Mellesleg ki jn a Sakura-Conra?
Ht n szombaton biztos megyek,feltve,ha mg lesz jegy.xD
Te melyik nap jsz?
Balázs
04-15-2008, 06:23 PM
n szombaton. Cosplayig pultozni fogok, utna viszont szabad leszek
Balázs
04-21-2008, 09:06 PM
Fene! Aaron nem olyan lett amilyennek akartam. A fene hajam nem llt be normlis kcba.
Miranu
04-23-2008, 01:38 AM
Fene! Aaron nem olyan lett amilyennek akartam. A fene hajam nem llt be normlis kcba.
Mirt milyennek akartad? :D
Higasino Isley
04-23-2008, 09:19 AM
Szerintem rendben volt minden,veled is!!Nagyon jk voltatok!<3 Tnyleg,a csapatversenyt ti nyerttek?
Miranu
04-23-2008, 02:02 PM
Szerintem rendben volt minden,veled is!!Nagyon jk voltatok!<3 Tnyleg,a csapatversenyt ti nyerttek?
Jobb ha nem tudod kik nyertek :XD Mert szerintem elg gz csapatok nyertek most mindent.. egyedl a FF csapat rdemelte meg szvsz..
Egyniben viszont azok nyertek, akik jk voltak :3
Higasino Isley
04-23-2008, 02:20 PM
Jobb ha nem tudod kik nyertek :XD Mert szerintem elg gz csapatok nyertek most mindent.. egyedl a FF csapat rdemelte meg szvsz..
Egyniben viszont azok nyertek, akik jk voltak :3
Pfff tnyleg?:eek:Hm,azon csapatok kzl amelyeket lttam szombaton az Arrancar csapat volt a legjobb-sztem.Ugyan ki nyerhetett?:rolleyes:
Egybknt egyniben az a gundam-es src nagyon ott volt!xDDDD
Balázs
04-25-2008, 10:05 PM
n gy hallottam hogy a 2-ok lettnk. De gondolom nem a hajam miatt maradtunk le. :P
Hubberthusk tnyleg pazarok voltak, megrdemeltk az első helyet.
No nem baj, majd ősszel Noitoraknt Tereza-anyval. :)
Miranu
04-28-2008, 09:45 PM
No nem baj, majd ősszel Noitoraknt Tereza-anyval. :)
H? :D Hogy csinlsz 3pr kezet az egyből? Főleg gy hogy mindegyik fogjon egy b*szottnagy kaszt :eek: Ez bravros lesz :) Vrom a fejlemnyeket XD
Higasino Isley
04-28-2008, 09:58 PM
H? :D Hogy csinlsz 3pr kezet az egyből? Főleg gy hogy mindegyik fogjon egy b*szottnagy kaszt :eek: Ez bravros lesz :) Vrom a fejlemnyeket XD
Hj,Miranu-san!Ne aggdj,a mi Noi-kununk mindenre kpes!:noworry Mondjuk erre n is kivi leszek!:D
Egybknt te nem akarsz cpzni vkit a kvi CONon?:hm
Miranu
04-30-2008, 08:03 PM
Egybknt te nem akarsz cpzni vkit a kvi CONon?:hm
n? lol nem :D
1. Győr elg messzi van.. mondhatni az orszg msik vge.
2. Nem tudok varrni.. /elg gz XD/
3. Nincs hozzm illő karakter :D
4. Ősszel nem meneklk, mert elvileg DGM cpben benne leszek, br nem szvesen, de a nők flelmetes lnyek, akik minden hlyesgbe belerngatjk a frfiakat:rolleyes:
Amgy n csak fnykpezni filmezni szoktam ltalban. MOst is fnykpeztem s valszeg Noi-kununk ltsbl tudn ki vagyok, mert sok kp van rla XD
Higasino Isley
04-30-2008, 08:12 PM
n? lol nem :D
1. Győr elg messzi van.. mondhatni az orszg msik vge.
2. Nem tudok varrni.. /elg gz XD/
3. Nincs hozzm illő karakter :D
4. Ősszel nem meneklk, mert elvileg DGM cpben benne leszek, br nem szvesen, de a nők flelmetes lnyek, akik minden hlyesgbe belerngatjk a frfiakat:rolleyes:
Amgy n csak fnykpezni filmezni szoktam ltalban. MOst is fnykpeztem s valszeg Noi-kununk ltsbl tudn ki vagyok, mert sok kp van rla XD
Oh,a győrire nem is gondoltam,azt sztem n is kihagyom.^.^""
DGM cp?Gyaah,az nagyon jl hangzik,legyl csak benne nyugodtan,s ki leszel,ha leszel.:p Tnyleg,lesz Kandtok?:fangirl
Igaz,neknk sem rtana vinni fnykpezőt nha napjn...
Miranu
04-30-2008, 08:18 PM
Oh,a győrire nem is gondoltam,azt sztem n is kihagyom.^.^""
DGM cp?Gyaah,az nagyon jl hangzik,legyl csak benne nyugodtan,s ki leszel,ha leszel.:p Tnyleg,lesz Kandtok?:fangirl
Igaz,neknk sem rtana vinni fnykpezőt nha napjn...
Nem vagyok nyugodt, de benne vok. ha ki nem hajtanak inkompetencim miatt XD
ELvileg Cross leszek, meg gyakorlatilag is.. br rdekes lesz.
Kandrl nem tudok, lehet jelentkezni XD
Nekem eddig, meg gy lt. annyi ebben a rszem, hogy sszedobtam egy frumot a cp tiszteletre. Meg beltzk valamibe, amihez nem sok kzm van. Kicsit csalsnak rzem a dolgot.. br mr lttam durvbbat is cp versenyen.
Higasino Isley
04-30-2008, 08:26 PM
Nem vagyok nyugodt, de benne vok. ha ki nem hajtanak inkompetencim miatt XD
ELvileg Cross leszek, meg gyakorlatilag is.. br rdekes lesz.
Kandrl nem tudok, lehet jelentkezni XD
Nekem eddig, meg gy lt. annyi ebben a rszem, hogy sszedobtam egy frumot a cp tiszteletre. Meg beltzk valamibe, amihez nem sok kzm van. Kicsit csalsnak rzem a dolgot.. br mr lttam durvbbat is cp versenyen.
Aha,de ha ők hvnak akkor ez is szp tőled,nemde?:)Cross?:eek: Pfff,na ezek utn mr kvncsi vagyok rd.(vrs hajjal/parkval:p)
Ht ppensggel Kanda az az egyik kari akinek szvesen beltznk Szayel mellett.:love Mondjuk,mg semmi tapasztalatom.>.>
Miranu
04-30-2008, 08:30 PM
Aha,de ha ők hvnak akkor ez is szp tőled,nemde?:)Cross?:eek: Pfff,na ezek utn mr kvncsi vagyok rd.(vrs hajjal/parkval:p)
Ht ppensggel Kanda az az egyik kari akinek szvesen beltznk Szayel mellett.:love Mondjuk,mg semmi tapasztalatom.>.>
Tapasztalatom nekem is nuku :D Amgy Ezek utn kvncsi vagy rm.. lttl mr normlban? :D Vigyzz mit mondasz.. mert ezek utn figyelek a stalkerekre :P
Higasino Isley
04-30-2008, 08:35 PM
Tapasztalatom nekem is nuku :D Amgy Ezek utn kvncsi vagy rm.. lttl mr normlban? :D Vigyzz mit mondasz.. mert ezek utn figyelek a stalkerekre :P
Ahaha,mg nem lttalak soha,sztem...:p Oh,arra rtettem h Cross elgg hmm egyedi jellem,szal na.xD
Mellesleg,mennyien vagytok eddig a csapatban?
Miranu
04-30-2008, 08:41 PM
Ahaha,mg nem lttalak soha,sztem...:p Oh,arra rtettem h Cross elgg hmm egyedi jellem,szal na.xD
Mellesleg,mennyien vagytok eddig a csapatban?
Ht n is tudok nagyon kcsg lenni, mint Cross, a ort szeretem, a nőket is, a fikat nem.. asszem minden stimmel csak kne pr kil.. mnuszban XD
Amgy n perpill 7emberről tudok, de valszeg lesz mg.
Higasino Isley
04-30-2008, 08:44 PM
Ht n is tudok nagyon kcsg lenni, mint Cross, a ort szeretem, a nőket is, a fikat nem.. asszem minden stimmel csak kne pr kil.. mnuszban XD
Amgy n perpill 7emberről tudok, de valszeg lesz mg.
Oh,rtem.^^ Mondjuk mg nagyon nem ismerem Cross-t mert csak az animt nzem,de Allen-kun reakcii bőven elegendőek.:p
7?Az nem rossz,n fogok gondolkozni Kandn,ha nem gond.^^" (meg Szayelen is xD)
Balázs
04-30-2008, 09:24 PM
A kioldott vltozat csak ksőbb leszek.
Biztos hogy lttalak mr lőben?
Miranu
05-01-2008, 07:30 AM
A kioldott vltozat csak ksőbb leszek.
Biztos hogy lttalak mr lőben?
Ha te voltl most Aroniero, akkor fix :D Ha nem akkor flrebeszlek :)
Higasino Isley
05-12-2008, 11:05 AM
De elhalkult itt mindenki!:hm Vagy esetleg mindenki valamifle pnksdi rendezvnyen van?:p
Miranu
05-12-2008, 12:32 PM
n szoktam nzni a topicot, de senki nem r, mita megjelentem.. mindig eeez vaaan :rotflmao
Pnksdi rendezvny.. lol
Tegnap 3 rn t utaztam egy rohadtmeleg tlzsfolt kocsiban.. ma mehetek vonattal Nyregyre s aztn tanulhatok a holnapi UV-mre XD Jfle pnksdi muri :D:rofl
Higasino Isley
05-12-2008, 05:07 PM
n szoktam nzni a topicot, de senki nem r, mita megjelentem.. mindig eeez vaaan :rotflmao
Pnksdi rendezvny.. lol
Tegnap 3 rn t utaztam egy rohadtmeleg tlzsfolt kocsiban.. ma mehetek vonattal Nyregyre s aztn tanulhatok a holnapi UV-mre XD Jfle pnksdi muri :D:rofl
Pfff,ht ez rmesen hangzik...Nekem is zh lesz holnap,amiről most szereztem tudomst.:sweat
Az utazsbl egy ideig nekem is elg,tegnap gy 8 rt utaztunk,mert mentnk Sifokra,mondjuk az klassz volt,ma is vagy 3 rt Miskolcra!:p
Hiraga
05-12-2008, 05:13 PM
:sweat
ok, j sokrl lemaradtam itt... (csak azrt, mert sose nzem a nem Bleach fanklubokat...)
n ma csak 2 s fl rt utaztam egy Szeged melletti falubl...
Visszatrve mg a cosplayezsre egy kicsit, n lehet, hogy a tesmat rveszem, hogy ltzznk be... A Death Note-bl L-nek meg Near-nek (n near, a btym L...)
Higasino Isley
05-12-2008, 05:31 PM
:sweat
ok, j sokrl lemaradtam itt... (csak azrt, mert sose nzem a nem Bleach fanklubokat...)
n ma csak 2 s fl rt utaztam egy Szeged melletti falubl...
Ahaha semmi baj!;) Eh,az sem kevs. >.<
Visszatrve mg a cosplayezsre egy kicsit, n lehet, hogy a tesmat rveszem, hogy ltzznk be... A Death Note-bl L-nek meg Near-nek (n near, a btym L...)
Hj,nem gy volt,hogy Ilfortnak fogsz beltzni ősszel?:eek: Azta fontolgatom Szayelt!:love
Balázs
05-12-2008, 06:00 PM
Teszlk jelentkezst rmmel ltok. :P
Hiraga
05-12-2008, 06:06 PM
Hj,nem gy volt,hogy Ilfortnak fogsz beltzni ősszel?:eek: Azta fontolgatom Szayelt!:love
Az is j, ha a tesm nem akar beltzni... egybknt kt napos a con :D
na, mra megyek, sziasztok!
Higasino Isley
05-12-2008, 06:20 PM
Az is j, ha a tesm nem akar beltzni... egybknt kt napos a con :D
na, mra megyek, sziasztok!
Okok,szijja!:hug Majd megbeszljk ksőbb!Esetleg rj pm-et is,hogy mikpp alakulnak a dolgok.;)
Miranu
05-12-2008, 06:24 PM
Azaz ez azt jelenten, hogy a nyri is kt napos lszen? :D Mondjuk erre nem terveztem elmenni, mert igen messzi van. s nem szeretem a conokat ennyire :XD MIndig elmegyek, hogy h majd ennyi meg annyi haverral sszetallkozok, aztn ebből lesz max 2 :yell
A "szabadidős foglalkozsok" meg mr uncsik sajna :S Br azon most jkat rhgtem, ahogy a japn klippeken szereplő jelenetekrt sikongatott a fl nagyterem a PeCsban :rotflmao
Balázs
05-12-2008, 06:28 PM
Azt a sikingats rszt megjegyezte a szervező is, s szerintem is kezdik elvetni a slykot.:fpalm Noi kezd komolyan beszlni. :D
Enzian
05-12-2008, 06:33 PM
Teszlk jelentkezst rmmel ltok. :P
n is rmmel ltnm,ha sikerl elkapnom egyet,akkor klcsnadom conra :p
Hol is lesz ez a Con amgy? :confused: (lusta visszaolvasni)
Balázs
05-12-2008, 07:04 PM
A nyri Győrtt lesz, tudtommal.
Miranu
05-12-2008, 07:24 PM
Jah ott, ha minden igaz :D Mr eleget veszekedtek ezen, szal valszeg ott lesz, mert az ő programuk a legjobb XD Kvncsi vok, mit tudnak nyjtani :D
A nyri conokat csak azrt szeretem /a nyregyin voltam csak.. szal hdesok lmnyem van XD/ mert nem volt tmegnyomor.. br ez pletfggő nagyban.
Higasino Isley
05-12-2008, 07:29 PM
Jah ott, ha minden igaz :D Mr eleget veszekedtek ezen, szal valszeg ott lesz, mert az ő programuk a legjobb XD Kvncsi vok, mit tudnak nyjtani :D
A nyri conokat csak azrt szeretem /a nyregyin voltam csak.. szal hdesok lmnyem van XD/ mert nem volt tmegnyomor.. br ez pletfggő nagyban.
Igen?Hmm,n is csak a nyregyhzin voltam a vidki conok kzl.:( De egyetrtek veled,azokon tnyleg kevesen vannak,azon a bizonyoson taln tl kevesen is...
A győri az nekem is igen messze van,s nem is hinnm,hogy a lnyok vagy a fik jnnnek innen,mert ők mg nlam is lustbbak.:p
Hiraga
05-13-2008, 06:11 PM
A győri az nekem is igen messze van,s nem is hinnm,hogy a lnyok vagy a fik jnnnek innen,mert ők mg nlam is lustbbak.:p
Ht jah, n sem megyek... Br mg a vgn az őrlt bartnőm (akivel mindig jrok a conokra) taln rvesz...
hm, n mg sosem voltam nyri conon, taln, ha Szegeden vagy Tokajban lesz, elmegyek (ha Tokajban akkor biztos)
Azt a sikingats rszt megjegyezte a szervező is, s szerintem is kezdik elvetni a slykot.:fpalm Noi kezd komolyan beszlni. :D
Ht jah... Eddig mindig sikerlt olyan lnyok mellett llnom/olyan lnyokkal mennem, akik sikongatnak, ha egy AMV-ben vagy cosplayen feltűnik az egyik kedvenck (pl. a Death Note-bl L)
Mondjuk bocsi, de n is szoktam nha sikongatni, ha feltűnik a Bleachből egy-kt arrancar... :P
Enzian
05-13-2008, 06:25 PM
LOL,de te legalbb nem az jszaka kzepn siktozol,hogy :IZURUUUUUUU!!!! :rotflmao Nagyszleim szerint egszen egyedlll s feledhetetlen lmny erre bredni jfl krl... :o:o:o:o:o
Hiraga
05-13-2008, 06:47 PM
Izuru?
Te szereted Kirt? :O
n nem igazn... :D
Br mr n is bredtem arra, hogy Bleaches dolgokat mondogatok... Pldul: Hadou 31: Soukatsui :D
Higasino Isley
05-13-2008, 07:29 PM
LOL,de te legalbb nem az jszaka kzepn siktozol,hogy :IZURUUUUUUU!!!! :rotflmao Nagyszleim szerint egszen egyedlll s feledhetetlen lmny erre bredni jfl krl... :o:o:o:o:o
Inkbb,hogy Ilforte :inlove
Hj,a siktozssal semmi gond,nha szksg van r!:noworry
Miranu
05-13-2008, 08:42 PM
Hj,a siktozssal semmi gond,nha szksg van r!:noworry
Igen :D Stt, hangszigetelt szobban :wah
Balázs
05-15-2008, 08:58 PM
Wow Miranu! Honnt az alrosod? :)
Miranu
05-15-2008, 09:54 PM
Wow Miranu! Honnt az alrosod? :)
Soul Eater, 6os epizd :D
Balázs
05-15-2008, 09:56 PM
n meg tisztra egy Gantzos figurnak nztem. :)
Hiraga
05-19-2008, 05:44 PM
Soul Eater, 6os epizd :D
n is most nagyon rkattantam a Soul Eater-re :D
főleg ez a mltkori rsz XD
LOL
Higasino Isley
05-19-2008, 05:52 PM
n is most nagyon rkattantam a Soul Eater-re :D
főleg ez a mltkori rsz XD
LOL
Wow,te is nzed?n mg csak az tdik rsznl jrok,de Kidd lg klasszul nz ki Miranu-san alrsban!:p
Egybknt ki a kedvenced benne?Azt hiszem n nagy Tsubaki-s leszek!:p
Miranu
05-19-2008, 11:49 PM
Lol Tsubaki ksőbb lesz j, miutn Dark Sword lesz :) n Kid-es vagyok :D Rohadtj kis kari. Animben meg főleg :D Death Note-bl Light hangja.. telitallat :) Amgy n Medust is brom :D Ő mg nem volt az animben :D
A legjobban Black*Start utlom :DNem kedvelem a hangos nagypofj karaktereket :XD
Higasino Isley
05-20-2008, 09:53 AM
gy igaz,Kid seiyuu-ja nagyon j,Yagami Light-kunknt is imdtam!:love Az ő csapata nagyon vicces,ő maga is azzal a szimmetria mnijval meg Liz (ha jl emlkszem) aki mindig hallra neveti magt rajta,mikzben ő meghalni kszl.:p
Na,szval Tsubaki Dark Sword lesz,eh?:hm Ltom szeretsz spoilerezni!:hm lol
Black Star sztem j,nekem olykor Narutot juttatja eszembe ezzel az rks kitűnsi akciival,s azzal h folyton optimista,br lehet ez azrt van mert nem tl okos...de ok,Narutot sem az eszrt szeretjk,br n abban mg csak a rgi verzi 92. rsznl jrok.;)
Tsubaki mellett mg Blair-t kedvelem mg!Rla mi a vlemnyetek?:p
Hiraga
05-20-2008, 06:16 PM
Wow,te is nzed?n mg csak az tdik rsznl jrok,de Kidd lg klasszul nz ki Miranu-san alrsban!:p
Egybknt ki a kedvenced benne?Azt hiszem n nagy Tsubaki-s leszek!:p
Termszetesen... KID!!!
De Maaka apjt is nagyon brom, meg Stein professzort :D
Tsubaki mellett mg Blair-t kedvelem mg!Rla mi a vlemnyetek?:p
Blairt is nagyon brom
Főleg az openingben :D
Higasino Isley
05-20-2008, 06:29 PM
Termszetesen... KID!!!
De Maaka apjt is nagyon brom, meg Stein professzort :D
Ahaha jabb Kid rajong!:yell lol
Blairt is nagyon brom
Főleg az openingben :D
Tudom mire gondolsz:p,ő a felelős az orrvrzsekrt!:lmao Na vgre n is leszedtem a 6-ik rszt,kvncsi vagyok,hogy mi ez az j cucca Kidnek,mr ami Miranu-san sigjben is van.;)
Miranu
05-21-2008, 12:07 AM
Szeretek spoilerozni :P De nem tudod hogy mi az a dark sword XD mondjuk ha megltod, azonnal le lesz lőve a pon :D
Patty a rhgős, Liz a flős :D
s Blair Rocks :D Az ő hangja is klos, főleg mikor az első rszben a kdban nekelt :) Neki is lesznek mg j pillanatai :)
Hiraga
05-21-2008, 03:47 PM
s Blair Rocks :D Az ő hangja is klos, főleg mikor az első rszben a kdban nekelt :) Neki is lesznek mg j pillanatai :)
Azrt azt nem fogjtok kitallni, hogy kinek a seiyuu-ja a Bleachből Shinigami-sama hangja....
gy ltszik, nem talltad ki...hogy Koyama RikiyaSTARK hangja!
Enzian
05-21-2008, 04:36 PM
Nah,gy lesz az Arrancarbl shinigami :p A japnok megoldottk ezt is XD
Higasino Isley
05-21-2008, 05:28 PM
Szeretek spoilerozni :P De nem tudod hogy mi az a dark sword XD mondjuk ha megltod, azonnal le lesz lőve a pon :D
Patty a rhgős, Liz a flős :D
Na azokat vrom,Blair nagyon aranyos!:p
Azrt azt nem fogjtok kitallni, hogy kinek a seiyuu-ja a Bleachből Shinigami-sama hangja....
gy ltszik, nem talltad ki...hogy Koyama RikiyaSTARK hangja!
Gyaaaah,ezt muszj lesz csekkolni!Ok,pont ezrt seiyuu,hogy ennyire jl tudjon jtszani a hangjval,de ehhh ez akkor is megdbbentő!:eek:
Egybknt megnztem a 6-ost n is,ahaha Kid nagyon klassz volt,azrt azt hittem meccs lez belőle,de Soul-k nem voltak parti neki.A legjobb jelenet mikor feldobja a kaszt Black Star s az meg lehullva szthastja a fejt,meg h nem tudja fel sem emelni Soul-t eleinte!:D
Hiraga
05-21-2008, 05:59 PM
Nah,gy lesz az Arrancarbl shinigami :p A japnok megoldottk ezt is XD
Milyen igaz :D
Egybknt megnztem a 6-ost n is,ahaha Kid nagyon klassz volt,azrt azt hittem meccs lez belőle,de Soul-k nem voltak parti neki.A legjobb jelenet mikor feldobja a kaszt Black Star s az meg lehullva szthastja a fejt,meg h nem tudja fel sem emelni Soul-t eleinte!:D
Nekem az az sszefuts jelenet volt a kedvencem :P
Kid: Lőhetek?
BS: Soooul!!!!
Soul: Black Staaar!!!
Bs: Soooouul!!!
Soul: Black Staar!!!
*Kid lő*
Kid: Bocs, megcsszott az ujjam...
Meg amikor Stein behozta azt a madarat...
Maaka: Ez nem egy kihal flben lvő madr?
Stein: Ez igaz, de nem engedem meg, hogy kihaljon, mielőtt lttam volna bellről... XD
Egybknt a 7. rsz RAW-ja mr tegnap kijtt, s mg mindig nincs feliratos, gyhogy vrhatok mg egy napot... :(
Higasino Isley
05-26-2008, 10:31 AM
Lol- n mg csak majd...most tltm a hetest.:sweat Remlem az is j lesz!^^
Ajjj,vgre tlvagyok ezen a vizsgn is!:lmao Nem tudom ti hogy vagytok vele,de errefel egyre csak nehezebbek a vizsgk...:p
Balázs
05-26-2008, 10:40 AM
Nyugi, erre fele sem knnyebbek. :P
Higasino Isley
05-26-2008, 10:59 AM
Pfff,elhiszem! xD Alig vrom mr,hogy vge legyen,gy hiszem jnius 21-n vgzek...de ki tudja azt mg.:p
Neked mennyi vizsga van mg htra egybknt?
Balázs
05-26-2008, 05:18 PM
Ha minden jl megy n jni 3-ra vgzek. Mg 3 vizsgm van.
Miranu
05-26-2008, 08:32 PM
Nekem mr csak egy vizsgm van, de az minden eddigit ver :D 5djre prblok tmenni XD
Balázs
05-26-2008, 08:43 PM
s mi a Kaporszakll r Isteni az?
Miranu
05-26-2008, 09:02 PM
Trsadalmotrtnet :D A tanr egy kcsg :D 16 tantrgyat vettem fel, abbl 15 megvan, de ez az istenrt se akar sikerlni :D
Balázs
05-26-2008, 09:07 PM
Mirt vettl fel 16-ot???
Higasino Isley
05-26-2008, 09:13 PM
Gyaaah,na ltom ti srcok mr előrbb jrtok!J nektek!:p
Ht sok sikert a trsadalomtrihez Miranu-san,de ahaha egy fl vben 16 trgyat teljesteni:eek: az igen...
Miranu
05-27-2008, 03:05 PM
Hozzteszem 16bl 8 fix, hogy potya, vagy gyakorlati tantrgy, ami nem hzs :D Amgy azrt vettem fel ennyit, mert 2 szakirnyos vagyok, teht dupla adagot kell legyűrnm :)
Balázs
05-27-2008, 04:56 PM
Ha kt szakirnyos, akkor nem mondok semmit. :) Nekem is azzal egytt vagy 12 darab trgyam van.
Bartnőmnek azonban a mostani flvre (ktszakirny szintn) 18 db trgya van. Nem tudom, hogy brja, de ő tudja. :)
Hiraga
06-03-2008, 06:41 PM
Ht, gy tűnik, hogy ti srcok egy KICSIt előrbb vagytok, mint n, br mit vrtok egy hetedikestől...
Nekem ngy dolog miatt kell mg izgulnom; a holnapi kmia doga miatt, a biosz doga miatt, a matek doga miatt s a fizika doga miatt (főleg az utols, h, de utlom a fizikt!)
Mondjuk hegedű vizsgn nagyon izgultam, de valahogy tst kaptam... :)
Hajr srcok a tovbbiakra is! ;)
Higasino Isley
06-03-2008, 07:00 PM
--Um,hetedikes?:eek: Ok,n azt hittem nyolcadikos vagy,de ok.:p Neked ngy dogd lesz,nekem meg ngy vizsgm,cserlnk?:lmao
--Kcce,neked is sok sikert!;)
Miranu
06-04-2008, 10:21 AM
Nah vj, lehet hogy a vizsgnl azok a dogk szzszor nehezebbek :D Ha ltsulis matektanrom elm rakna egy feladatot, hogy ez a 7.es dogban van.. sztem nem tudnm megcsinlni XD
Balázs
06-04-2008, 02:21 PM
Főleg, hogy fggvnytblnk akkor mg nem is volt. :lmao
Higasino Isley
06-04-2008, 05:11 PM
Nah vj, lehet hogy a vizsgnl azok a dogk szzszor nehezebbek :D Ha ltsulis matektanrom elm rakna egy feladatot, hogy ez a 7.es dogban van.. sztem nem tudnm megcsinlni XD
Hahaha!:p n nem tudom,de n egy egyszerű vizsgra tbbet tanulok,mint egsz gimnziumban meg rettsgin sszesen! O.o
De igaz,szerencsre matek,fizika,hasonlk mr nincsenek. xDDD
Balázs
06-04-2008, 09:56 PM
Csak nyelvtan ne legyen, mert azzal ki lehet engem űzni a vilgbl.
Hiraga
06-06-2008, 04:55 PM
--Um,hetedikes?:eek: Ok,n azt hittem nyolcadikos vagy,de ok.:p
Ja, vvesztes vagyok :P
De n is szeretnk mr nyolcadikos lenni, mert teljesen elegem van az osztlyombl :mad:
Csak nyelvtan ne legyen, mert azzal ki lehet engem űzni a vilgbl.
A nyelvtan uncsi :S
n inkbb a fizikval vagyok gy... Nah, ha ezt a szt kiejti előttem valaki, akkor a falra mszom... A btym is folyton ezzel piszkl :(
Eloni
06-11-2008, 01:17 PM
Uh, bocs hogy csak gy belecsppenek egy beszlgets kzepbe, de csatlakozhatok?:D
(Vgre n is idetalltam:XD)
Higasino Isley
06-11-2008, 01:52 PM
Mg szp,Eloni-san!:glomp dv "itthon"!:pMr azt hittem soha sem tallsz ide!:p
*hozzadja a listhoz*
Eloni
06-11-2008, 02:01 PM
hm, szval az gy volt, hogy... :XD
Nem tudtam, hol keresselek benneteket. De vgre megvagytok!:D
Higasino Isley
06-11-2008, 02:16 PM
:p Semmi baj!A fő,hogy minden magyar itt van!:) Um,egybknt ltttok mr azokat a szletsnapi skineket,gyaahh olyan nehz vlasztani,egyik szebb mint a msik.:love
Hiraga
06-11-2008, 04:59 PM
Uh, bocs hogy csak gy belecsppenek egy beszlgets kzepbe, de csatlakozhatok?:D
(Vgre n is idetalltam:XD)
Szia, Eloni! Mr szlni akartam, hogy csatlakozz :P
:p Semmi baj!A fő,hogy minden magyar itt van!:) Um,egybknt ltttok mr azokat a szletsnapi skineket,gyaahh olyan nehz vlasztani,egyik szebb mint a msik.:love
Ahh!!! Szlinapi skinek??? Hol???
*megnzi*
Ah, tnyleg tk jk. De n maradok inkbb Szayelnl :D
Higasino Isley
06-11-2008, 05:04 PM
Ahh!!! Szlinapi skinek??? Hol???
*megnzi*
Ah, tnyleg tk jk. De n maradok inkbb Szayelnl :D
Oh,te a Szayel-skint hasznlod?:fangirl n mostanban a Himset.:p Az olyan kellemes a szememnek.:)
Egybknt itt lehet szavazni!:p ~linky~ (http://www.bleachasylum.com/showthread.php?t=4933)
Balázs
06-11-2008, 07:04 PM
Utlag n is szvesen dvzllek Eloni. :)
Miranu
06-11-2008, 11:14 PM
Jaja hali Eloni :)
n is akartam anno nevezni, de aztn elment a kedvem :D Volt pr profi, meg pr humorosabb is :D Nekem tkmindegy :D n az alapskint hasznlom, br a Rukia kicsit zavar rajta :D Az a lnyeg, hogy van Aizen meg Gin :D
Eloni
06-12-2008, 11:57 AM
Kszi srcok:D
n termszetesen a Grimmjow skint hasznlom, de azrt van mg pr j azon kvl is:D
Hiraga
06-15-2008, 05:21 PM
n mindig vltogatom a skineket, a szayeles előtti asszem az Orihims volt, azelőtt pedig Grimm vagy Ulquiorra :D
Jaja hali Eloni :)
n is akartam anno nevezni, de aztn elment a kedvem :D Volt pr profi, meg pr humorosabb is :D Nekem tkmindegy :D n az alapskint hasznlom, br a Rukia kicsit zavar rajta :D Az a lnyeg, hogy van Aizen meg Gin :D
Nem szereted Rukit? :O
mondjuk, nekem se a szvem cscske :)
Higasino Isley
06-15-2008, 05:51 PM
n mindig vltogatom a skineket, a szayeles előtti asszem az Orihims volt, azelőtt pedig Grimm vagy Ulquiorra :D
s most mr igazn szksg lenne egy Yammi skinre is,nem?:p:p
Nem szereted Rukit? :O
mondjuk, nekem se a szvem cscske :)
Rukia jfej s nagyon npszerű,mondjuk n inkbb Hime-prti vagyok.:love
Miranu
06-16-2008, 11:38 AM
Igen :D gy van.. pontosabban ki nem llhatom a Rukia-fanokat.. annyira nem nagy karakter, hogy rjngeni kelljen rte.. az a szomor eset ll fenn, hogy a rajongk utltatnak meg velem egy korrekt karaktert :'(
Higasino Isley
06-16-2008, 12:28 PM
az a szomor eset ll fenn, hogy a rajongk utltatnak meg velem egy korrekt karaktert :'(
Ez rdekes.Szemly szerint n mindig rlk,ha sokan szeretik azt a karit,akit n is.Őrjngs?Nem tudom,frumon nem szoktak az emberek,lőben pedig olyan sok animst,bleach-est nem ismerek,akiket ismerek azok pedig inkbb a szolidabb fajtbl valk.;)
Velem inkbb az fordult elő,hogy valakit megkedveltem a fanok,vagy esetleg az rp miatt,legjabban Halibel-samt.:p
De rtem,amit mondasz,ilyenkor gondolom jobb elvonatkoztatni a rajongktl,s arra figyelni,hogy a kari milyen szmodra.;)
Miranu
06-16-2008, 01:59 PM
Arra gondoltam, mikor IRCn vagy akr ezen a frumon is nyomatjk a ooohh igen, lesz Rukia-chaaaan drooolz.. stb >< Meg a mindenem Rukia XD
Meg ilyenek.. :D Halibel j, de mondjuk mg semmit nem lehet rla tudni :) Amgy nlam csak egy -sama van :D Aizen-sama :D a tbbi nem rdemel ilyen titulust XD
Higasino Isley
06-16-2008, 02:07 PM
Arra gondoltam, mikor IRCn vagy akr ezen a frumon is nyomatjk a ooohh igen, lesz Rukia-chaaaan drooolz.. stb >< Meg a mindenem Rukia XD
:p Tegyk!:p (Mint n Ilfortval s Szayellel)
Meg ilyenek.. :D Halibel j, de mondjuk mg semmit nem lehet rla tudni :) Amgy nlam csak egy -sama van :D Aizen-sama :D a tbbi nem rdemel ilyen titulust XD
Eleinte n is ritkn hasznltam a -sama prefixet,csak Aizennl,Grimmjownl meg Shishio Makoto-nl (nla nem tudom mirt,gondolom jl hangzott:sweat)
Hiraga
06-17-2008, 03:27 PM
n a sama titulust nagyon ritkn szoktam hasznlni - csak akkor, hogyha egy karakter felsőbbrendűsgt akarom kifejezni egy msik karakterrel szemben :)
Pl. Hitsugayt sose neveztem samnak, de Grimmjow-t meg Aizen-t igen :) (de őket is nagyon ritkn)
Persze tged, Isley-san, Grimmjow-samnak szoktalak nevezni a frumon ;)
Eloni
06-17-2008, 03:56 PM
Nemtom mirt, de nlam is a Miranu fle eset ll fenn.
Kiss bepccentem, amikor a kedvenc női kari topicban az első kt-hrom commentnl mr mindenki rgtn 'mindannyian tudjuk, h Rukia fog nyerni' blablablablaaarrrg. Pedig nekem sem lenne semmi bajom a csajjal, csak utlom ezt a 'termszetesen ő a legnpszerűbb-legjobb-legszexisebb-stb.' dolgot.:facepalm
Btw, n nem nagyon szoktam hasznlni a titulosokat, mg Grimmjownl sem raktam ki soha a samt (ezt majd mingyr gyorsan orvosoljuk is:XD), csak szerencstlen Ulquiorrt szoktam mindig 'Ulqui-chan'nak rni:XD
Higasino Isley
06-17-2008, 04:22 PM
Oh,ok Hiraga-chan!;)
Eloni-san - ez az Ulqui-chan honnan jtt?:ohh Br egsz aranyos!:p
n inkbb a -chant szoktam ritkn hasznlni - nha Szayelre,mert az ő nevhez csak az passzol jl az n szm ze szerint:p,s mert a -chant csak annak mondom/arra rom,aki kzel ll hozzm,vagy olyan cuki!:p
Mondjuk mostanban ezt is egyre tbbszr hasznlom.:sweat
Egybknt rtelek titeket,hmm ez mg a harcoknl is rossz,mikor előre mondjk,hogy ki fog győzni.Br lehetett sejteni,hogy Zaraki is legyőzi majd Noi-kunt valahogyan,lvn,hogy shounen mangrl beszlnk...csak na...Ezrt mondjk a shinigamik legfőbb fegyvere nem a BAN-KAI,hanem a
a PLOT-KAI ...:sweat
Eloni
06-18-2008, 06:28 AM
Isley-san: Gőzm sincs, honnan jtt az Ulqui-chan, gondolom, egy fanfictionből. Szegny kis emo bohc is rdemel egy kis kedveskedst mg akkor is, ha nem kr belőle.:XD
Nem kell előre mondani, ltalban sejthető, h a jfi fog győzni (előbb vagy utbb:p, i.e. Grimmy vs. Ich). A plotkai meg elgg elkerlhetetlen s mr elg megszokott shounen mangk esetben n pl rlk, h nem nyvad ki sok karakter.
Hiraga
06-18-2008, 05:23 PM
LOL, plot-kai :D
n nagyon utlnm azt, ha Ichigo (pr rval azutn, hogy Ulquiorra majdnem meglte), legyőzn Ulqui-t... Pont, mint Grimmjow-nl... :(
Az Ulqui-chan aranyos :P
(lehet, hogy mostantl n is azt fogom hasznlni? :D)
Enzian
06-18-2008, 05:29 PM
Pedig szerintem az lesz :( Ulq-chan megbotlik a nemltező cipőfűzőjben,s kitri a nyakt,vagy ilyesmi...s OMGWTF Ichigo legyőzte Ulquiorrt!!! :hm
De akkor lenyomom KT torkn azt a pezsgőt,palackostl :D
Eloni
06-19-2008, 07:55 AM
Ne durvulj Enzian, Kubo csak vgzi a dolgt:D
s szerintem azrt mg lesz egy-kt csavar mielőtt Ulqui-chan hasraesik a cipőfűzjben:D
Higasino Isley
06-19-2008, 11:28 AM
Egyetrtek,Eloni-san!;) tgondolva,kevs eslyt ltok r,hogy most meghaljon Ulquiorra.Valsznűleg ez az egsz WW nem fog olyan sokig elhzdni Aizen-sama akarata szerint,s nem hinnm,hogy addig kedvenc arrancarja csak gy meghalna.
Ulqui-chan:p letben maradsa szmomra mindig talny:p Elejn azt mondtam,hogy ő Yammi s Grimmjow-sama biztos letben marad,azutn egy ideig gy hittem meghal,de most megint azon vagyok,hogy letben marad.Maradjon is,br nem kedvelem!:p
'Nem fognak meghalni' Espadk listja: Yammi,Grimmjow-sama,Ulquiorra,Szayel Apollo,Stark,Halibel. Fraccinok: Halibel hrom Fraccinja szerintem letben marad mindvgig gymint Lilinette,az reg s Fraccinjai...ki tudja:p ---> Sztem;)
Eloni
06-19-2008, 01:17 PM
s egybknt mirt gondolod, hogy ők letben maradnak, Isley?
(Grimmjow tutira letben marad, az n kiscicm nem halhat csak gy meg!:yell)
Miranu
06-19-2008, 01:35 PM
HA mindenki letben marad akkor semmi rtelme lol XD
Halibel sztem kipusztul by Yoruichi.
Yammit nem is hozta Aizen.. nem rtem, hogy mirt kerlt be az Espadakhoz... Yammi tuti meghal egyszer :D
Ulquiorra nem hal meg, azrt, amirt Grimmjow se.. FANS LOVE'em
Stark mg ktsges..
AZ reg s csatlsai fix meghalnak.. jellemtelenek XD
Tousennek meg kell halnia :D ezt a fanok kvetelik mr egy ideje XD
Gin tlli, Aizent meg elzrjk :D Hurr:D
Egybknt most nem ll fent annak az eslye, hogy mindenki tlli, mivel itt komoly hbor lesz s nem az, mint mikor Ichigok betrtek. Ott a kapitnyok nem halhattak meg, mert igazbl nem voltak gonoszak /kivve Mayurit/ csak flrevezettk őket :D Most viszont Aprts lesz :D
Isley sztem Szayelben mr ne remnykedj :D Ha nem is most, de prszzven bell elpusztul szegny, csak mg vrja hogy a szvbe dfődjn a kard XD ;)
Eloni
06-19-2008, 02:09 PM
Ha, Tousen ctem is meghal, max megbnja, h rul lett s majd SS-ban temetik el a csaj srja mellett.
Yammira mr nagyon kvncsi vok, h hova lett (meg h Wonderwicenak lesz-e brmi szerepe is). Van egy olyan sanda gyanm, h őt (m'mint Yammit) Ikkaku fogja majd kinyrni. Nemtom, csak egy tlet.
Szayelt n mr elknyveltem halottnak (bocs, Isley:p).
Akrmennyire is brom Starkot meg Lilinettet, nem hiszem, h tllik (br mg nem tudunk rluk sok mindent). Ez rvnyes Halibelkre is.
Az reg Barrangan meg pusztuljon csak ki, elg rossz vlemnnyel vagyok rla az első jelenete ta. (Gyernk Yama-jii, rugd szt a seggt! *pompomlny druktnc*:XD)
Ulquiorrnak nincs semmi clja az letben (Aizen-samt szolglni kicsit erőltetett ctem, olyan, mintha azrt lenne hozz ennyire hűsges, mert ő adott clt az letnek, v vmi hasonl.). Cval brmennyire is szeretem a kis emo fejt, neki is halnia kell:XD
Maradt Grimmjow. Tlli. Ksz. Nem vitzok.:XD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.